Βιολογικός Καθαρισμός Στρωμάτων

Καθαρισμός Στρώματος

Με το μοναδικό σύστημα βιολογικού καθαρισμού της No1 Αμερικάνικης εταιρίας RAINBOW καθαρίζουμε το στρώμα σας σε βάθος απαλλάσοντάς το από ακάρεα και οικιακή σκόνη. Παροχή Πιστοποίησης Καθαρισμού!

Το σύστημα βιολογικού καθαρισμού με βάση το νερό της RAINBOW αποτελεί τον βασικό σύμμαχό μας κατά των μικροβίων, κόντρα στη σκόνη, τα ακάρεα, τους κοριούς, τη μούχλα, τον σκόρο και όλων των μικροοργανισμών που αναπτύσσονται και ζουν στο στρώμα μας. 

Παρά το μικροσκοπικό τους μέγεθος, είναι εξαιρετικά επικίνδυνα για την υγεία μας καθώς ενεργοποιούν το γνωστό σε όλους μας άσθμα και διαφόρων τύπων αλλεργιών σε εκατομμύρια ανθρώπους ανεξαρτήτου ηλικίας.

Όλη η επικίνδυνη σκόνη και οι βλαβεροί μικροοργανισμοί που ζουν και αναπτύσσονται στο στρώμα σας, εγκλωβίζονται σε ένα χείμαρρο νερού και συναινούν στην καλή σας υγεία.

 

Σύγχρονα συστήματα βιολογικού καθαρισμού απολύμανσης

Από 15€ προ Φ.Π.Α

Μέσος χρόνος: 40 λεπτά

Παροχή Πιστοποίησης Καθαρισμού!

Διαδικασία Που Ακολουθείται

Όταν ξεκινάμε τον καθαρισμό ενός στρώματος, στόχος μας δεν είναι η επιφάνεια, κοινώς ότι φαίνεται, αλλά πρωτίστως το εσωτερικό του και η εξολόθρευση των μικροοργανισμών που κατοικούν χωρίς να τους βλέπουμε, μέσα σε αυτό.

Το στρώμα δεν πλένεται…με τα ειδικά εξαρτήματα του συστήματος (POWER NOZZLE & RAINBOWMATE) που χαρακτηρίζεται από την πολύ μεγάλη τους ισχύ, προκαλούμε σφορδές δονήσεις στο στρώμα μας (τίναγμα) και καθαρισμό σε βάθος.

Με τον τρόπο αυτό, τα ακάρεα και οτιδήποτε άλλο βλαβερό υπάρχει μέσα σε αυτό έρχεται στην επιφάνεια και απορροφάται και εγκλωβίζεται στο νερό που υπάρχει στον κάδο της συσκευής μας υπό την μορφή αφρού και έντονης βρωμιάς.  Το στρώμα μας έχει πια απαλλαχθεί από βρωμιά και μικρόβια.

Παράλληλα ψεκάζουμε όλη την επιφάνεια με ειδικό υγρό σκεύασμα ALLERGY STOP, ενισχύοντας έτσι ακόμα περισσότερο τον καθαρισμό μας. Το αφήνουμε να δράσει για περίπου δύο ώρες από τη στιγμή του ψεκασμού και έπειτα είμαστε έτοιμοι να απολαύσουμε έναν ευχάριστο, ανάλαφρο ύπνο σε ένα πεντακάθαρο στρώμα απαλλαγμένο από οτιδήποτε επιζήμιο για την υγεία μας.